Овие цртежи се направени со пенкало. За секој цртеж уметникот птрошил околу 100 часа. Се надевам ќе ви се допаднат!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/crt2-860x605.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/crt2-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностОвие цртежи се направени со пенкало. За секој цртеж уметникот птрошил околу 100 часа. Се надевам ќе ви се допаднат!Секој ден нешто свежо