Од фантастични приказни до магични светови со змејови и еднорози. Тоа се креациите на Татјана, која црта уште од своето детство.

Погледнете ги прекрасните дела, со кои барем во момент ќе помислите дека сте во бајка.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/drag-17-860x642.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/drag-17-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваОд фантастични приказни до магични светови со змејови и еднорози. Тоа се креациите на Татјана, која црта уште од своето детство. Погледнете ги прекрасните дела, со кои барем во момент ќе помислите дека сте во бајка.Секој ден нешто свежо