Прекрасната англиска војвотка Кејт Мидлтон e препознатлива по нејзиниот беспрекорен моден вкус и негуван изглед, а сега пред неколку дена, по повод нејзиното онлајн гостување за сопствениот фотографски проект Hold Still, таа го покажа нејзиниот нов изглед.

Имено, фановите веднаш забележаа дека војвотката има нова боја т.е посветла нијанса на косата, за чиј избор сите се воодушевени! Што мислите вие?