Според астрологијата, секој знак има негативни особини комбинирани со позитивни, но кај некои, лошите карактеристики дефинтивно преовладуваат.  Па, кој е тогаш најопасен?

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

Јарец

Она што го прави опасен е тоа што Јарецот е вистински криминалец со вродена безгрижност за неговите постапки. Јарците се подготвени да извршат злосторство, без разлика дали станува збор за обично крадење или убиство. Проблемот е само нивната невнимателност, така што тие лесно ќе бидат фатени.