Што треба да поседуваш, за да се довериш на високата мода? Храброст . Понекогаш ни се чини дека дизајнерите претеруваат со модата. Но, ние можеме само да ги поздравиме познатите личности кои имаат доволно храброст да им веруваат на дизајнерите.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/475365-21102260-237456-0-1494494664-1494494668-650-1-1494494668-650-60f03e0f49-1494914342.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/475365-21102260-237456-0-1494494664-1494494668-650-1-1494494668-650-60f03e0f49-1494914342-400x214.jpgDijana IlievaМодаШто треба да поседуваш, за да се довериш на високата мода? Храброст . Понекогаш ни се чини дека дизајнерите претеруваат со модата. Но, ние можеме само да ги поздравиме познатите личности кои имаат доволно храброст да им веруваат на дизајнерите.Секој ден нешто свежо