Секој од нас кој барем еднаш ја скратил косата, го знае тоа блаженно чувство на губење на неколку килограми од главита. Меѓутоа, за повеќето од нас е потребно време и храброст за конечно да го направиме овој чекор. Ова се едни од најдобрите трансформации каде што резултатите се многу интересни.