Ефа Милеа е креативна фотографка од Јужна Ирска и таа со помош на фантазијата и способностите во фотошоп прави преслатки фотосесии од новороденчиња, кои ќе Ве разнежнат.

„Сакам да сонувам и да се забавувам со слики креирани од новороденчиња, фотографирани во удобноста на моето студио, кои што потоа ги комбинирам со Фотошоп со фотографии кои ги снимам во природата.“, вели Ефа.