Во следниот видео тутиријал Хајли Вајт ни ги претставува познатите затемнети очи, со нанесување на црна сенка која постепено се развлекува кон внатрешноста на очните капаци. За дамите кои сеуште не го испробале овој тренд, еве што треба да направите: