Дрвјата имаат посебна убавина, раскошни кошници прекриени со широка палета на бои и мириси. Одвоивме 15 дрвја од светот кои пленат со неверојатна природна убавина.

Канада

Јапонија

Бука прекриена со мов, Орегон, САД

Нов Зеланд

Јапонски јавор, Орегон, САД

Цреша во цут, Германија

Даб, Јужна Каролина

Бразил

Јемен

Тунел, образуван од јаворови дрвја, Орегон, САД

 

Еукалиптус – Виножито, Хаваи

 

Јужна Африка

Даб, Јужна Каролина

Баобаб, Мадагаскар

Букови дрва, Северна Ирска

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-najubavi-drva-16.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-najubavi-drva-16-400x214.jpgIva SpirovskaДом и градинаКултура и уметностДрвјата имаат посебна убавина, раскошни кошници прекриени со широка палета на бои и мириси. Одвоивме 15 дрвја од светот кои пленат со неверојатна природна убавина. Канада Јапонија Бука прекриена со мов, Орегон, САД Нов Зеланд Јапонски јавор, Орегон, САД Цреша во цут, Германија Даб, Јужна Каролина Бразил Јемен Тунел, образуван од јаворови дрвја, Орегон, САД   Еукалиптус - Виножито, Хаваи   Јужна Африка Даб,...Секој ден нешто свежо