Дали се сеќавате на Том Андерсон креаторот на MySpace, кој го продаде за 580 милиони? Потоа Том се оддал на својата најголема страст – авантури и фотографии. Ако судиме според фотографиите, тој е среќен што е во пензија. Том патувал и пред тоа, но во 2011 година почнал да фотографира. Сега тој го обиколува светот во потрага по совршени слики.

Погледнете некои од неговите прекрасни фотографии

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/what-myspace-tom-anderson-doing-now-30.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/what-myspace-tom-anderson-doing-now-30-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностДали се сеќавате на Том Андерсон креаторот на MySpace, кој го продаде за 580 милиони? Потоа Том се оддал на својата најголема страст - авантури и фотографии. Ако судиме според фотографиите, тој е среќен што е во пензија. Том патувал и пред тоа, но во 2011 година почнал да...Секој ден нешто свежо