Погледнете го ова мало девојче кое има неверојатно чувство за ритам

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/toddler-dancing-car-uptown-funk-beat-maddie-ethan-than-coverimage.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/toddler-dancing-car-uptown-funk-beat-maddie-ethan-than-coverimage-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваПогледнете го ова мало девојче кое има неверојатно чувство за ритам https://www.youtube.com/watch?v=REmpPC9gPq0Секој ден нешто свежо