Иако можеби сè уште е рано да се размислува за пролетта, повеќето дами со сигурност веќе ги гледаат попустите и размислуваат за многу нови комбинации што допрва ќе ги носат. За оваа цел, во продолжение ви ги претставуваме 10-те најактуелни модели на патики кои најмногу ќе се носат оваа година!

Елегантни, модерни и супер удобни за носење, а скроени за сечиј вкус:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-45-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-45-1-400x214.jpgНане.мкМодаИако можеби сè уште е рано да се размислува за пролетта, повеќето дами со сигурност веќе ги гледаат попустите и размислуваат за многу нови комбинации што допрва ќе ги носат. За оваа цел, во продолжение ви ги претставуваме 10-те најактуелни модели на патики кои најмногу ќе се носат оваа...Секој ден нешто свежо