Овие 15 ѕвезди сосема ја прифатија и гордо ја носат својата седа коса

Уште со самото наше раѓање, во гените е запиашно дека нашата коса со текот на времето ќе стане сива. Иако многумина се одлучуваат да ја бојадисаат, сепак овие 15 холивудски ѕвезди се гордеат на истата и се вистински доказ дека и со седа коса можеме да изгледаме неверојатно!

1. Мерил Стрип

2. Том Хенкс

3. Хју Грант

4. Дермот Мулрони

5. Џуди Денч

6. Џејн Фонда

7. Блајт Денер

8. Џејми Ли Кертис

9. Пирс Броснан

10. Хелен Мирен

11. Дајен Китон

12. Глен Клоус

13. Бен Стилер

14. Крис Нот

15. Стив Карел

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *