Амина Мучоло го живее својот шарен живот. Барем нејзиниот стан е таков.
Со светло виолетови ѕидови, пастелни кабинети, цветови на ѕидот – станот ја одразува Мучоло, таа е со виножито плетенки, шарена облека, и сјајна шминка. “Тоа е навистина важно за мене дека таму каде што живеам е одраз на мене и мојата личност, а исто така и на мојот сопруг”, изјави Мучоло. “Ние сакаме нашиот простор да биде забавно, среќно и инспиративно место за живеење.”

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/rainbow-colored-apartment-amina-mucciolo-13-59439da33e642__880-860x559.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/rainbow-colored-apartment-amina-mucciolo-13-59439da33e642__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваАмина Мучоло го живее својот шарен живот. Барем нејзиниот стан е таков. Со светло виолетови ѕидови, пастелни кабинети, цветови на ѕидот - станот ја одразува Мучоло, таа е со виножито плетенки, шарена облека, и сјајна шминка. 'Тоа е навистина важно за мене дека таму каде што живеам е одраз на...Секој ден нешто свежо