Погледнете какви модели на чизми најмногу ќе се носат оваа зима, според модните предвидувања на светските стилисти. Многумина се воодушевени, додека па други имаат поинакво мислење. Како вам ви се допаѓаат овие трендови?

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/11/befunky-collage-2020-11-16t131237.932.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/11/befunky-collage-2020-11-16t131237.932-400x214.jpgНане.мкМодаПогледнете какви модели на чизми најмногу ќе се носат оваа зима, според модните предвидувања на светските стилисти. Многумина се воодушевени, додека па други имаат поинакво мислење. Како вам ви се допаѓаат овие трендови?Секој ден нешто свежо