Денес ќе ви споделиме рецепт за едно масло, со што можете да ги отстраните сите дамки,стрии и лузни на кожата за само неколку дена. Верувајте, можете да забележите голема промена уште во првите 3 дена.

Како да го подготвите маслото:

Земете 1 чаша кокосово масло и ставете го во тава да се стопи
Додаде сушени ливчиња од роза
Гответе на ниска температура околу 20 минути
Оставете да се излади и исцедете

Употреба на магичната смеса:

Нанесувајте го ова масло на местото каде што имате лузни секоја вечер пред да си легнете. Масирајте неколку минути и потоа оставете го да дејствува. Измијте го следното утро.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_c20944a71bc0cb9ecab616d49fd4e9a3.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_c20944a71bc0cb9ecab616d49fd4e9a3-400x214.jpgDijana IlievaУбавинаДенес ќе ви споделиме рецепт за едно масло, со што можете да ги отстраните сите дамки,стрии и лузни на кожата за само неколку дена. Верувајте, можете да забележите голема промена уште во првите 3 дена. Како да го подготвите маслото: Земете 1 чаша кокосово масло и ставете го во тава да...Секој ден нешто свежо