Кога сакате да направите добра фотографија, но вашите миленици не соработуваат

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Take-me-a-picture-when-Im-ready-please-How-Do-You-Want-Your-Photo-To-Look-Like-And-How-Your-Friend-Takes-It-5910408d6d7fe__880-860x1179.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Take-me-a-picture-when-Im-ready-please-How-Do-You-Want-Your-Photo-To-Look-Like-And-How-Your-Friend-Takes-It-5910408d6d7fe__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваКога сакате да направите добра фотографија, но вашите миленици не соработуваатСекој ден нешто свежо