Облеката на Мишел во 2013 година случајно одговарала на околината. Девојката има завршено историја на уметност и одсекогаш ја сака модата, па тоа и дозволило да ги комбинира двете. Предизвикот за наоѓање облека која ќе одговара на околинаа е тежок, но резултатот е секогаш интересен.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/BR-8D7fhwVx-png__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/BR-8D7fhwVx-png__700-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностОблеката на Мишел во 2013 година случајно одговарала на околината. Девојката има завршено историја на уметност и одсекогаш ја сака модата, па тоа и дозволило да ги комбинира двете. Предизвикот за наоѓање облека која ќе одговара на околинаа е тежок, но резултатот е секогаш интересен.Секој ден нешто свежо