Сè и секој има сенка, и сите од нив изгледаат различно во зависност од кој агол доаѓа светлината. Но, понекогаш сенките можат да создадат оптички илузии и да не натераат да погледнеме уште еднаш внимателно.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Untitled-1-5951cf435329b__605.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Untitled-1-5951cf435329b__605-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваСè и секој има сенка, и сите од нив изгледаат различно во зависност од кој агол доаѓа светлината. Но, понекогаш сенките можат да создадат оптички илузии и да не натераат да погледнеме уште еднаш внимателно.Секој ден нешто свежо