Погледнете ја галеријата во која домашните миленици се фатени на местото на злосторството.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/594d1c748a068_0lrbjeTr__605.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/594d1c748a068_0lrbjeTr__605-400x214.jpgDijana IlievaМиленичињаПогледнете ја галеријата во која домашните миленици се фатени на местото на злосторството.Секој ден нешто свежо