Во светот има многу необични скулптури, за кои е тешко да поверуваме дека навистина постојат. Нивните творци излегле од рамките и заборавиле на вековните традиции и создале неверојатни дела.

Видете ги нивните креации во нашата галерија.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/9717661.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/9717661-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностВо светот има многу необични скулптури, за кои е тешко да поверуваме дека навистина постојат. Нивните творци излегле од рамките и заборавиле на вековните традиции и создале неверојатни дела. Видете ги нивните креации во нашата галерија.Секој ден нешто свежо