Нема сомнение дека пријателствата се прекрасни подароци на животот. И додека некои пријатели доаѓаат и си одат, други остануваат со нас за цел живот. Во нашата галерија ќе најдете фотографии од токму такви пријателства.

И можеби е време и Вие да ги земете старите албуми, да ги соберете Вашите пријатели и да се сликате повторно како во “старите добри времиња”.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/then-now-share-your-pictures-of-everlasting-friendship-13-592d3d1b3123d__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/then-now-share-your-pictures-of-everlasting-friendship-13-592d3d1b3123d__700-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваНема сомнение дека пријателствата се прекрасни подароци на животот. И додека некои пријатели доаѓаат и си одат, други остануваат со нас за цел живот. Во нашата галерија ќе најдете фотографии од токму такви пријателства. И можеби е време и Вие да ги земете старите албуми, да ги соберете Вашите пријатели...Секој ден нешто свежо