Клуб масичките се неизоставен дел од животниот простор, независно дали станува збор за ентериер или екстериер. На пазарот можат да се најдат многу модели, направени од различни материјали и во различни форми. Ви претставуваме 10 модели кои можете да ги изработите сами, а ќе ви заштедат време и пари.

 

Клуб маса направена од дрвен котур за индустриски кабли

Клуб маса направена од палета и дрвени летви

Клуб маса направена од алуминиумски цефки и дрво

Клуб маса направена од цефки

Клуб маса направена од стар куфер

Клуб маса направена од дрвени летви

Клуб маса направена од тенки парчиња дрво

Клуб маса направена од стари ногарки

Клуб маса направена од еднакви дрвени парчиња

Клуб маса направена од индустриска палета и стакло