Наоми Кемпбел беше еден од најуспешните супермодели во 90-те години, но прекрасната Британка едноставно како да го открила еликсирот на младоста, бидејќи едноставно изгледа како да не старее! Токму ова го докажа и со нејзините најнови фотографии што ги објави на Инстаграм.

На нив, 50-годишната манекенка позира среде пустина, облечена само во бикни, со што покажа зошто е број 1 и нема конкуренција!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-63.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-63-400x214.jpgНане.мкКултура и уметностНаоми Кемпбел беше еден од најуспешните супермодели во 90-те години, но прекрасната Британка едноставно како да го открила еликсирот на младоста, бидејќи едноставно изгледа како да не старее! Токму ова го докажа и со нејзините најнови фотографии што ги објави на Инстаграм. На нив, 50-годишната манекенка позира среде пустина, облечена...Секој ден нешто свежо