Интернет корисниците спроведоа натпревар за најатрактивните познати жени над 60 години. Излезе дека навиудм лесниот избор всушност воошшто не е лесен, бидејќи конкуренцијата е огромна за да се избере само една најзгодна дама од бројните талентирани ѕвезди.

Во продолжение погледнете ја листата од 15-те најатрактивни жени кои моментално имаат најмногу гласови, кои докажуваат дека годините се навистина само обичен број!

15. Лорен Хатон

 • Возраст: 77 години
 • Број на гласови: 8.122

14. Мери Харт

 • Возраст: 70 години
 • Број на гласови: 8.185

13. Ен-Магрет

 • Возраст: 79 години
 • Број на гласови: 8,299

12. Сигурни Вивер

 • Возраст: 71 година
 • Број на гласови: 8.348

11. Ен Арчер

 • Возраст: 73 години
 • Број на гласови: 9.309

10. Голди Хоун

 • Возраст: 75 години
 • Број на гласови: 9.333

9. Џесика Ланг

 • Возраст: 71 година
 • Број на гласови: 9.538

8. Сузан Лучи

 • Возраст: 74 години
 • Број на гласови: 9.597

7. Хелен Мирен

 • Возраст: 75 години
 • Број на гласови: 11.811

6. Бернардет Питерс

 • Возраст: 72 години
 • Број на гласови: 11.973

5. Линда Картер

 • Возраст: 69 години
 • Број на гласови: 14.143

4. Ракел Велч

 • Возраст: 80 години
 • Број на гласови: 15.285

3. Џејн Симур

 • Возраст: 69 години
 • Број на гласови: 16.318

2. Кристи Бринкли

 • Возраст: 66 години
 • Број на гласови: 16.999

1. Морган Ферчајлд

 • Возраст: 70 години
 • Број на гласови: 18.841