Не само што овој хороскопски знак постојано се бори со неговите тешки внатрешни комплекси што создаваат хаос во неговиот живот, туку токму поради истите, тој лесно може да направи хаос и од вашиот живот, особено од љубовен аспект.

Крал меѓу животните и крал на комплексите. Станува збор за Лавот!

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

Не, ништо не е доволно добро за него, тој сака сè да биде највисоко, најдобро и само како што му одговара и ништо никогаш не е доволно добро за него. Ако сакате да се облекувате спортски и лежерно, по вашиот втор романтичен состанок, тој ќе ви подари брендирано парче украсено со циркони, бидејќи според него, тој не може да излегува со обична девојка.

Тој мора да биде вашата светлина на крајот од тунелот, бидејќи според него, без него ви никогаш нема да успеете. Вие всушност треба да му бидете благодарни што ве избрал да му бидете партнерка, но се подразбира, сето тоа е само во очите на Лавот.

Поточно, за него треба да мислите дека „го добиле џекпотот“.

Се разбира, тоа не е така. Лавот едноставно сака сите околу него да играат според неговите правила, што го прави невозможен да се излезе на крај со истиот.