ТЕСТ: Што е тоа што го фрламе кога ни треба, а го земаме кога не ни треба?

Започнете го денот со оваа уникатна загатка, која ќе ве разбуди подобро и од утринското кафе. Добро размислете и обидете се да го пронајдете точниот одговор на прашањето: Што е тоа што го фрламе кога ни треба, а го земаме кога не ни треба?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *