Со оваа модерна облека ги одбројуваме последните пролетни денови и со раширени раце го очекуваме летниот период.

Во продолжение погледнете ја модната инспирација на тема “асиметрија” и копирајте го секој стил за претстојното лето.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/zwCwq1Qei6-vo-trend-asimetrija-na-sekoe-parce-obleka-1.jpeghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/zwCwq1Qei6-vo-trend-asimetrija-na-sekoe-parce-obleka-1-400x214.jpegDijana IlievaМодаСо оваа модерна облека ги одбројуваме последните пролетни денови и со раширени раце го очекуваме летниот период. Во продолжение погледнете ја модната инспирација на тема 'асиметрија' и копирајте го секој стил за претстојното лето.Секој ден нешто свежо