Ова се само мал дел од неверојатните фонтани, кои во моментов може да се најдат низ целиот свет.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/worlds-most-amazing-fountains-37-59351fc424b11__880-860x646.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/worlds-most-amazing-fountains-37-59351fc424b11__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностОва се само мал дел од неверојатните фонтани, кои во моментов може да се најдат низ целиот свет.Секој ден нешто свежо