Фотографот Сем Хобсон слика диви животни, но не во нивната природна средина, туку во поголемите градови. Да, лисици, јазовци, ракуни, елени, верверици и многу други.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/1-593543dd1e8fa__880-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/1-593543dd1e8fa__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностФотографот Сем Хобсон слика диви животни, но не во нивната природна средина, туку во поголемите градови. Да, лисици, јазовци, ракуни, елени, верверици и многу други.Секој ден нешто свежо