Овие мали суштества се прекрасни, но бараат многу грижа за нивниот неверојатен изглед.

Погледнете ги овие фотографии од морски прасиња со прекрасна коса и гласајте за најдобрите “фризури”!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/guinea_pig_silkie_0026-58fdd1c6c35da__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/guinea_pig_silkie_0026-58fdd1c6c35da__700-400x214.jpgDijana IlievaМиленичињаОвие мали суштества се прекрасни, но бараат многу грижа за нивниот неверојатен изглед. Погледнете ги овие фотографии од морски прасиња со прекрасна коса и гласајте за најдобрите 'фризури'!Секој ден нешто свежо