Неодамна се појави нов неверојатен тренд кај младите родители кои сакаат да останат блиски до своите бебиња засекогаш и секогаш. Овие родители бараат од производителите на накит да создаваат ѓердани, прстени, па дури и манжетни кои ја содржат папочна врвка на нивните најмили. Некои сметаат дека оваа идеја е интересна, други мислат дека е прилично бизарна. Погледнете и одлучете сами.