Запознајте го Коби, мачето чиишто сини очи собраа повеќе од 200.000 допаѓања на Инстаграм. Во комбинација со неговото отмено бело-сиво крзно, ова маче не може а да не го привлече вашето внимание. На нему посветениот Инстаграм профил пишува: „Јас имам големи сини очи, и уште поголема личност. Обожавам туна, да крадам покривки и да си играм со пајчето во кадата.“

01

02

03

04

05

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/04-2-860x860.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/04-2-160x160.jpgДавор ИлиевМиленичињаЗапознајте го Коби, мачето чиишто сини очи собраа повеќе од 200.000 допаѓања на Инстаграм. Во комбинација со неговото отмено бело-сиво крзно, ова маче не може а да не го привлече вашето внимание. На нему посветениот Инстаграм профил пишува: „Јас имам големи сини очи, и уште поголема личност. Обожавам туна,...Секој ден нешто свежо