Многу нешта можат да го уништат расположението на една мачка – непознати луѓе, нова атмосфера, звуци, други мачки… Воопшто можностите се бескрајни. Ако твојата мачка има лош ден, не е воопшто разумно да и се доближувате! Дајте и малку време и простор за да се смири, инаку ризикувате да добиете неколку каснувања и гребнатинки.

А сега се подгответе се за најслатките лути мачиња што некогаш сте ги виделе!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/angry-kittens-4-591aef315d0d6__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/angry-kittens-4-591aef315d0d6__700-400x214.jpgDijana IlievaМиленичињаМногу нешта можат да го уништат расположението на една мачка - непознати луѓе, нова атмосфера, звуци, други мачки... Воопшто можностите се бескрајни. Ако твојата мачка има лош ден, не е воопшто разумно да и се доближувате! Дајте и малку време и простор за да се смири, инаку ризикувате да...Секој ден нешто свежо