Многу парови сакаат да ја прослават свадбатасо импресивна фотосесија, но малку имаат можност да работат со исклучително добри фотографи. Паровите во нашата галерија сепак ја имале таа среќа.

Во овогодинешниот конкурс на Junebug Wedding’s, за најдобра свадбена фотосесија, пристигнаа 5000 фотографии од целиот свет.

Погледнете ги најдобрите фотографии од овој конкурс.