Повеќе од 5.000 фотографии од зљубени парови ширум светот беа вклучени во натпреварот за „Најдобрата свршеничка фотографија за 2019-та година“.

Со помош на судиите Ана Хинохоса и фотографските студија „Вондеринг Ву“ и „Тинтед Фотографи“,  учесничките фотографии беа детално разгледани и според врвни критериуми, победничката листа ги издвои 50-те најдобри.

Во продолжение следуваат 20 од најдобрите свршенички фотографии, а преостанатите 30 можете да ги погледнете од страната на организаторите на натпреварот.

Како вистински љубовен сон и романтични сцени кои ги гледаме само на филмовите, погледнете зошто токму овие фотографии го зазедоа победничкото место:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/inluv-860x460.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/inluv-400x214.jpgНане.мкЉубовКултура и уметностПовеќе од 5.000 фотографии од зљубени парови ширум светот беа вклучени во натпреварот за „Најдобрата свршеничка фотографија за 2019-та година“. Со помош на судиите Ана Хинохоса и фотографските студија „Вондеринг Ву“ и „Тинтед Фотографи“,  учесничките фотографии беа детално разгледани и според врвни критериуми, победничката листа ги издвои 50-те најдобри. Во продолжение...Секој ден нешто свежо