Неочекуваните и изненадувачки дизајни не сè ништо во светот на модата. Практични или не, идеите брзо прераснуваат во трендови, благодарение на Интернетот. Можеби не ги разбираме, но дефинитивно сакаме да ги видиме, барем за да се насмееме!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/weirdideas-860x460.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/weirdideas-400x214.jpgНане.мкМодаЗабаваНеочекуваните и изненадувачки дизајни не сè ништо во светот на модата. Практични или не, идеите брзо прераснуваат во трендови, благодарение на Интернетот. Можеби не ги разбираме, но дефинитивно сакаме да ги видиме, барем за да се насмееме!Секој ден нешто свежо