Состојки:

5 лажички сварен зелен чај

1 лажица јаболков оцет

Подготовка:

Измешајте ги чајот и оцетот и намачкајте го лицето.

Се препорачува да се нанесува еднаш дневно. Да се чува во фрижидер во текот на 3 дена.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/beauty-treatment-163540__340.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/beauty-treatment-163540__340-340x214.jpgDijana IlievaОпшто здравјеЗдравјеСостојки: 5 лажички сварен зелен чај 1 лажица јаболков оцет Подготовка: Измешајте ги чајот и оцетот и намачкајте го лицето. Се препорачува да се нанесува еднаш дневно. Да се чува во фрижидер во текот на 3 дена.Секој ден нешто свежо