Дали се сеќавате кога за првпат слушнавте за Адријана Лима или Миранда Кер? Секоја од супермоделите има своја ревија што ги направила познати, а оттогаш нивните лица се буквално насекаде.

А бидејќи и тие всушност обични луѓе како сите нас и тие се менуваат. Следува галерија од „Пред и Потоа“, при која ќе имате можност да видите како и колку се променија популарните супермодели од нивното прво појавување до денес:

1. Адријана Лима

2. Клаудија Шифер

3. Миранда Кер

4. Наталија Водианова

5. Керолин Марфи

6. Ирина Шеик

7. Кристи Тарлингтон

8. Синди Крафорд

9. Карли Клос

10. Роузи Ханингтон Вајтли

11. Наоми Кемпбел

12. Кара Делавињ

13. Алесандра Амбросио

14. Бела Хадид