Макси здолништата се омилени парчиња гардероба во топлите денови. Тие даваат чувство на комодитет и леснотија во движењето, а одговараат на секоја фигура. Можете да ги комбинирате со едноставни маички, кошули, тексас јакни, наметки и кожни палта.

Ви претставуваме неколку модели на совршени комбинации, кои ќе ви помогнат да се одлучите околку нивниот избор.

 

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-maksi-zdolnista-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-maksi-zdolnista-1-400x214.jpgIva SpirovskaМодаМакси здолништата се омилени парчиња гардероба во топлите денови. Тие даваат чувство на комодитет и леснотија во движењето, а одговараат на секоја фигура. Можете да ги комбинирате со едноставни маички, кошули, тексас јакни, наметки и кожни палта. Ви претставуваме неколку модели на совршени комбинации, кои ќе ви помогнат да се...Секој ден нешто свежо