Со нежни бои, дајте им на вашите очи изглед сјаен изглед. Идеален во мигови кога сакате да бидете ненаметливи, за на работа или дневни прошетки.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-proleten-izgled-860x484.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-proleten-izgled-160x160.jpgIva SpirovskaУбавинаСо нежни бои, дајте им на вашите очи изглед сјаен изглед. Идеален во мигови кога сакате да бидете ненаметливи, за на работа или дневни прошетки.Секој ден нешто свежо