Со црн пипер, се разбира.

Кога следниот пат ќе ја пуштате машината за перење алишта, додадете кон прашокот и една кафена лажичка црн пипер.

Одберете ја соодветната програма и вклучете ја машината.

Со тоа ги свежувате боите на вашата облека и тие траат подолго.