Во овој видео туторијал ви претставуваме еден поинаков начин како да ги истакнете линиите на лицето, притоа да ги изразите очните капаци со едноставно повлекување на една линија.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-sminbdsbsdbska-bfbd.pnghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-sminbdsbsdbska-bfbd-400x214.pngIva SpirovskaУбавинаВо овој видео туторијал ви претставуваме еден поинаков начин како да ги истакнете линиите на лицето, притоа да ги изразите очните капаци со едноставно повлекување на една линија.Секој ден нешто свежо