Изберете еден среќен број и откријте што ве очекува следната недела

Затворете ги очите, замислете си една желба, а потоа изберете еден дадените магични броеви од 1 до 20 и во продолжение откријте какво изненадување ве чека следната недела!

Одговор

1. Среќни новости патуваат кон тебе

2. И ништо да не решите- и тоа е решение

3. За успехот ќе ви помогне некој влијателен човек

4.Те очекуваат долги и среќни денови

5. Кажувај ја вистината. Таа најлесно се памети

6. Те очекува напредок на работното место или бизнисот

7. Нова љубов за тебе!

8. Направи некоја промена во изгледот и гледај како комплиментите пристигнуваат на твоја сметка

9. Стави се себеси на прво место

10. Конечно ќе го добиете она што одамна сте го посакувале

11. Внимавајте пред кого и што зборувате

12. Ќе го откриете вашиот таен обожавател

13. Некој очекува вие да го дадете решението за проблем кој веќе подолго време е присутен на работното место или во семејството

14. Наскоро ќе запознаете човек кој ќе ве спаси од непријатна ситуација

15. Подгответе се за неочекувано и многу пријатно изненадување

16. Ќе се исполнат две од вашите бројни желби

17. Вашиот труд конечно ќе биде награден

18. Подгответе се за голема победа

19. Имате способност да ја привлекувате среќата, затоа внимавајте да не ја испуштите

20. Соништата за многу брзо време ќе станат ваша прекрасна реалност

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *