Илустраторката Луси Скот ни го прикажува, целосно нецензуриран и неизменет, секојдневниот живот на една мајка.

Животот на мајката не е толку хармоничен и совршен, како што често е прикажан во списанија или рекламните слики. За волја на вистината, животот е составен од недостаток на сон, миризливи пелени..

Погледнете некои од духовитите илустрации:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/024__8802__880-860x860.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/024__8802__880-160x160.jpgDijana IlievaРодителиИлустраторката Луси Скот ни го прикажува, целосно нецензуриран и неизменет, секојдневниот живот на една мајка. Животот на мајката не е толку хармоничен и совршен, како што често е прикажан во списанија или рекламните слики. За волја на вистината, животот е составен од недостаток на сон, миризливи пелени.. Погледнете некои од...Секој ден нешто свежо