Хуман забар бесплатно ги преобразува забите на сиромашните – Нивната насмевка кажува сè!

Бразилскиот забар Фелипе Роси е вистински модерен супер херој. Тој е основач на невладината организација  „Por1sonrriso“, со која тој и неговите колеги им подаруваат насмевка на сиромашните луѓе и бездомниците, кои не можат тоа да си го дозволат.

Погледнете ги во продолжение неверојатните резултати:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *