Овие 2 хороскопски знака се најсебични во љубовта – На крајот секогаш ќе ви го скршат срцето

Раскинувањата се секогаш ужасни. Но, има и такви луѓе кои редовно ќе го скршат срцето на нивните партнер и први ќе стават крај, така што тие речиси никогаш не се оставени први. Тие се доволно слатки и шармантни за да се вљубите во нив.

Но и доволно цврсти за да го скршат срцето на партнерот во моментот кога веќе нема да чувствуваат љубов и страст. Еве кои 2 хороскопски знака се познати како најголеми срцекршачи:

1. Лав

Неговата самодоверба и енергија ги тера сите автоматски да гравитираат кон припадниците на овој знак, па затоа тие често имаат многу љубовни врски зад себе. Проблемот е во тоа што Лавовите се себични. Тие секогаш ги ставаат своите најдобри интереси на прво место, никогаш желбите и потребите на нивниот партнер. Кога им е здодевно од врската, не се мачат да работат на тоа за да ја вратат врската во живот, туку едноставно се откажуваат.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Стрелец

Тие имаат тенденција да ветуваат многу повеќе отколку што можат да обезбедат, а тоа доведува до многу расправии околу очекувањата, што го прави Стрелецот да избега веднаш. Тие не сакаат да се справуваат со проблемите и да ги решаваат, поради што ги влечат за нос своите партнери многу подолго отколку што е потребно и на крај да им го скршат срцето. Тие се забавни и шармантни, но едноставно немаат сериозност да создадат здрава врска.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *