Шалот е еден од најважниот моден додаток во текот на доцната есен и зимата, бидејќи од голема важност е да ни биде топло, за да не настинеме, но истовремено е совршен избор на модно парче како и покрај тоа, да изгледаме модерно и елегантно!

Токму за таа цел, во продолжение откријте ги 10-те најактуелни дизајни на шалови кои ќе се носат оваа зима, со кои ќе изгледате модерно и префинето во било кое време, без многу труд!