Не ги фрлајте старите фармерки, без разлика колку и да се искинати, бидејќи денес ќе ви дадеме идеи како може ова универзално модно парче да го обновите или пак да го претворите во модерна нова облека.

Во продолжение следуваат токму 10 креативни решенија како старите фармерки со може да ги претворите во ново модерно есенско издание:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10