Погледнете ги овие прекрасни фотографии направени од пилотот Сантијаго Борја, кој работи за Еквадор ерлајнс. На неговите фотографии може да се видат неверојатни бури, удар на гром и прекрасен поглед од небото.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/pilot-clouds-lightning-night-skies-santiago-borja-lopez-9-591954c1449c1__880-860x574.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/pilot-clouds-lightning-night-skies-santiago-borja-lopez-9-591954c1449c1__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностПогледнете ги овие прекрасни фотографии направени од пилотот Сантијаго Борја, кој работи за Еквадор ерлајнс. На неговите фотографии може да се видат неверојатни бури, удар на гром и прекрасен поглед од небото.Секој ден нешто свежо